M.A.D Everyday Renewing Toner * 200 ML

M.A.D Everyday Renewing Toner * 200 ML

Lekë 4,300.00
Title:  
Toniku hidratues dhe zbutës i lëkurës.

200 ml

M.A.D Everyday Renewing Toner është një tonik që nuk e than lëkurën, balancues. Do ta ndjeni menjëherë ndryshimin që në aplikimin e parë.
Përbërësit aktivë:

 • Kompleksi i çajit Trinity, një përzierje e çajit të bardhë, të kuq dhe jeshil e cila e plotëson lëkurën me antioksidantë të pasur.
 • Ekstrakti i Boronicës së kuqe, i pasur me antioksidantë, ky pastrues i radikaleve të lira ndihmon në ribalancimin e qelizave dhe rikthimin e shkëlqimit të lëkurës.
 • Ekstrakt Arnica, i bërë nga kërcejtë, rrënjët dhe lulet, ky ekstrakt ndihmon në reduktimin e inflamacionit dhe skuqjes dhe përmirëson dhe përmirëson pamjen e lëkurës.
 • Ekstrakt i luleve të Kalendulës, një shërues anti-inflamator dhe natyral aktual, ky ekstrakt i butë ndihmon në përshpejtimin e kohës së rikuperimit të lëkurës.
 • Multifruit® BSC, një përqendrim i fuqishëm i pesë ekstrakteve botanike: boronicë, kallam sheqeri, panje sheqeri, portokalli dhe limon. Këto ekstrakte përmbajnë disa acide alfa hidroksi të natyrshme. Acidet alfa hidroksi janë treguar se nxisin lëkurë më të lëmuar dhe më të re duke rritur shkallën e rinovimit të qelizave. Acidet alfa hidroksi (AHA) janë përdorur në kujdesin e lëkurës për shumë vite. Këto AHA dobësojnë lidhjet që mbajnë së bashku qelizat e vdekura të lëkurës. Kur lidhjet thyhen, qelizat e vdekura mund të derdhen dhe të rezultojnë në qarkullimin e qelizave të reja. Multifruit® BSC ka maksimizuar aftësinë për të stimuluar rinovimin e qelizave të reja me 34% dhe për të rritur qarkullimin e qelizave me 20%.
 • Helioguard 365, një përgatitje liposomike e aminoacideve të ngjashme me mikosporinën nga bima e algave të kuqe, Porphyra umbilicalis, që thith në mënyrë natyrale dritën UVA. Lëkura plaket në dy mënyra: njëra është e ngadaltë dhe normale dhe tjetra është plakja e shpejtë e shkaktuar nga rrezet e diellit. Komponimet e shqyrtimit UV për të reduktuar dëmtimin e shkaktuar nga rrezatimi ultravjollcë (UV) janë pothuajse të kudogjendura në natyrë.
 • Unirepair T-43, ky kompleks i fuqishëm bioaktiv i aminoacideve: Acetyl Tyrosine, Proline dhe Adenosine TriPhosphate ndihmon në luftimin e dëmtimit mjedisor të lëkurës dhe mbrojtjen nga rrezatimi UV.

 • Me një tampon pambuku, aplikoni tonik në fytyrë dhe qafë. 
 • Lëreni të thahet. 
 • Aplikoni një produkt trajtimi ose krem kundër diellit nëse dëshironi. 
 • Shmangni kontaktin me sytë.

Shiko edhe