M.A.D Glycolic 7% Exfoliating Serum 30 ML

M.A.D Glycolic 7% Exfoliating Serum 30 ML

Lekë 7,500.00
Title:  
Serumi perfekt për një lëkurë pa njolla, të hidratuar dhe me pamje rinore.

30

M.A.D Glycolic 7% Exfoliating Serum, serumi perfekt për ata që dëshirojnë efektet e provuara të acidit glikolik. Ky trajtim i lehtë do të minimizojë shfaqjen e rrudhave, pa bllokuar poret dhe do ta bëjë atë të duket më e re. Glycolic Exfoliating 7% Serum do ta mbajë lëkurën tuaj të tonifikuar, me volum dhe të hidratuar.

Përbërësit aktivë:

  • Panthenol dihmon në luftimin e inflamacionit dhe ndihmon në desensibilizimin e lëkurës së irrituar duke shtuar lagështi dhe hidratim pa mbetje yndyrore.
  • Hialuronat Natriumi 1%, një karbohidrat kompleks, acidet hialuronik ngjiten në fibrat e kolagjenit dhe elastinës dhe ndihmojnë në kryerjen e funksionit jetësor të lëkurës. I lejon qelizat të ruajnë ujin dhe ndihmon në rikthimin e strukturës dhe elasticitetit të lëkurës.
  • Prodew 400 ofron aftësi të shkëlqyera mbajtëse, Prodew 400 përbëhet nga 8 lloje të aminoacideve si dhe PCA natriumi dhe acidi laktik. Në kombinim, kjo përzierje ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga thatësia, ndihmon në hidratimin e lëkurës dhe promovimin e elasticitetit. Formulimi i aminoacideve është modeluar sipas aminoacideve natyrale të lëkurës dhe ka veti të shkëlqyera hidratuese për shkak të efektit sinergjik të natriumit PCA dhe L-Proline duke rritur kështu funksionin natyral të lagështisë së lëkurës dhe duke treguar një rritje prej 85% në efektin hidratues.
  • Arginina, një aminoacid thelbësor për sintetizimin e proteinave, i cili ka veti antioksiduese dhe mund të jetë i dobishëm në rinovimin e lëkurës së ndjeshme dhe të irrituar dhe përmirësimin e shëndetit të lëkurës.
  • Acidi Glikolik 7%, një eksfoliues i fuqishëm efektiv për të ndihmuar në qarkullimin e lëkurës, acidi glikolik është më aktivi dhe më i dobishëm nga alfa-hidroksi-acidet. Përdoret për të përmirësuar strukturën e lëkurës, për të përmirësuar tonin e lëkurës dhe për të balancuar ngjyrën e lëkurës duke i dhënë një shkëlqim të shëndetshëm dhe natyral lëkurës së shurdhër dhe të lodhur.

Aplikoni një shtresë të hollë të serumit eksfoliues Glycolic 7% në të gjithë fytyrën dhe qafën.

Shiko edhe