M.A.D Youth Transformation Glycolic Mask 60 Gr

M.A.D Youth Transformation Glycolic Mask 60 Gr

Lekë 4,500.00
Title:  
Kjo maskë përmirëson teksturën e lëkurës, hidraton dhe e mban lëkurën e freskët, të ushqyer dhe të shëndetshme.

60 g

M.A.D Youth Transforation Glycolic Mask përmirëson teksturën e lëkurës, hidraton dhe e mban lëkurën e freskët, të ushqyer dhe të shëndetshme. Mbroni lëkurën me krem kundër diellit pas përdorimit të acidit glikolik. Do të rritet elasticiteti i lëkurës suaj dhe rrudhat e imta dhe ekzistuese do të minimizohen.

Përbërësit Aktivë:

  • Acidi Glikolik, një eksfoliues i fuqishëm efektiv që ndihmon në rigjenerimin e lëkurës. Acidi Glikolik është më aktivi dhe më i dobishëm nga acidet alfa-hidroksi. Përdoret për të përmirësuar strukturën e lëkurës, për të përmirësuar tonin e lëkurës dhe për të balancuar ngjyrën e saj duke i dhënë një shkëlqim të shëndetshëm dhe natyral lëkurës së shurdhër dhe të lodhur.
  • Vaji i farave të Kajsisë, i kërkuar për përmbajtjen e lartë të vitaminës E dhe i pasur me vitaminë A. Ky vaj i butë njihet për aftësinë e tij për të zbutur dhe shëruar lëkurën dhe ofron hidratim për lëkurën e parakohshme dhe të plakur.
  • Vaji i farës së Rrush pa fara të zezë, i pasur me acide yndyrore, ky vaj natyral ndihmon në ruajtjen e lëkurës së shëndetshme dhe zvogëlimin e efekteve të lëkurës së thatë dhe të dëmtuar duke ofruar një shkëlqim më rinor.
  • Vaji i Farës së Elderberry, i njohur për vetitë e tij hidratuese dhe i pasur me acide yndyrore esenciale, ky vaj natyral ndihmon në përmirësimin dhe përmirësimin e pamjes së lëkurës së thatë nën të ushqyer dhe ndihmon në përmirësimin e funksionit të barrierës së lëkurës, hidratimin dhe elasticitetin e lëkurës.
  • Lavandox-Rrjedh nga lulja e livandës, Lavandox është bërë nga molekula të zgjedhura të vajit të livandës spanjolle (Lavandula stoechas). Një proces specifik nxjerr molekula të dëshirueshme. Rezultatet për aplikimin e 1.0% Lavandox treguan afërsisht 11% ulje të rrudhave pas 24 orësh dhe 13% reduktim pas 7 ditësh. Testimi in Vivo tregon reduktim të rrudhave në 24 orë.
  • Prodew 400 ofron aftësi të shkëlqyera mbajtëse, Prodew 400 përbëhet nga 8 lloje të aminoacideve si dhe PCA natriumi dhe acidi laktik. Në kombinim, kjo përzierje ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga thatësia, ndihmon në hidratimin e lëkurës dhe promovimin e elasticitetit. Formulimi i aminoacideve është modeluar sipas aminoacideve natyrale të lëkurës dhe ka veti të shkëlqyera hidratuese për shkak të efektit sinergjik të natriumit PCA dhe L-Proline duke rritur kështu funksionin natyral të lagështisë së lëkurës dhe duke treguar një rritje prej 85% në efektin hidratues. 

  • Aplikoni maskën glikolike Youth Transformation në fytyrë dhe qafë duke shmangur kontaktin me sytë. 
  • Lëreni të qëndrojë për 5 deri në 10 minuta. 
  • Shpëlajeni me ujë të vakët. 
  • Acidi glikolik dhe substancat botanike punojnë së bashku për të eksfoluar qelizat e vdekura të lëkurës duke lënë lëkurë të re të freskët dhe rinore.

Shiko edhe