Mammavit DHA * 30

Mammavit DHA * 30

Lekë 2,250.00
Title:  
Suplement ushqimor për gratë gjatë shtatzënisë dhe gjidhënies.

30 kapsula

Mammavit DHA është një suplement me një gamë të gjerë nutrientësh dhe i përshtatshëm për femrat që duan të kenë fëmijë, ato gjatë shtatzënisë apo gjidhënies.

Ai përmban:

 • Acid Folik, i cili ndikon në ndarjen qelizore si edhe përgatitjen indore të nënës për implementimin e fetusit.
 • Hekuri ndihmon në formimi normal të rruazave të kuqe të gjakut dhe shpërndarjen normale të oksigjenit në organizëm.
 • Zinku kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ.
 • Magnezi ndihmon në metabolizmin normal të enegjisë, funksionin normal të muskujve dhe nervave.
 • Vitamina C mbështet funksionin normal të sistemit imunitar, në kombinim me Vitaminën E.
 • Vitaminat B1, B2, Acidi Pantotenik dhe Nikotinamidi kontribuojnë në metabolizmin normal energjitik.
 • Vitamina B6 kontribuon në metabolizmin normal proteinik.
 • Vitamina B12 ka ndikim në formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe funksionin normal të sistemit nervor.
 • Kalciumi dhe Vitamina D kanë ndikim në mirëqënien e sistemit kockor.
 • DHA kontribuon në zhvillimin normal të syve dhe atij nervor të fetusit dhe të fëmijës, i cili ushqehet me gji.

 • Këshillohet përdorimi i 1 kapsule në ditë gjatë vaktit kryesor duke e gëlltitur dhe jo duke e përtypur.

  Nuk rekomandohet për fëmijët dhe të rinjtë.


  Shiko edhe