Melatonin Pura Liquid * 50 ML

Lekë 770.00
Title:  
Suplement ushimor që kontribuon në reduktimin e kohës së nevojshme për të rënë në gjumë dhe për të lehtesuar simptomat e efektit Jet Lag.

1 mg

Suplement ushqimor, që kontribuon në reduktimin e kohës së nevojshme për të rënë në gjumë dhe për të lehtësuar simptomat e efektit Jet Lag. 

  • Valeriana vepron në sinergji me Melatoninën, duke favorizuar relaksimin dhe gjumin.
  • Melatonina është një hormon natyral i cili gjendet tek organizmi jonë, por ndonjëherë përqëndrimi i saj bie dhe kjo sjell vështirësi për të rënë në gjumë dhe shqetësime të fjetjes. 

Suplementimi me melatoninë është zgjidhja më efikase për të luftuar pagjumësinë.


Në një gotë më ujë hidhni 25 pika ( 1mg Melatoninë) nga përzierja.

  • Për të marrë maksimumin e efektit të Melatoninës, merrni 1 mg Melatoninë, pak para se të shtriheni për të fjetur. 
  • Ndërsa për lehtësuar simptomat e efektit Jet Lag merrni 0.5 mg Melatoninë pak para se të shtriheni për të fjetur ditën e parë të udhëtimit dhe disa ditë pasi të këni mbërritur në destinacion.Shiko edhe