Mister Baby Cleansing Milk * 250 ML

Lekë 1,000.00
Title:  
Qumësht delikat pastrues për lëkurën e bebeve.

250 ml

Mister Baby Cleansing Milk siguron një pastrim delikat për lëkurën e ndjeshme të bebeve dhe fëmijëve.

  • Veprimi mbrojtës i faktorit NMF7 (Faktorit Natyral Hidratues) përforcohet nga kombinimi me Vaj Kërnel dhe Gjalp Kokosi.
  • Kompleksi NMF7, i përbërë nga komponentë të cilët gjenden në lëkurën e bebeve ndihmon në mirëmbajtjen e hidratimit fiziologjik të saj.

Testuar Dermatologjikisht.

Pa Alkool. Pa Parabene. Pa ngjyrues.

  • Aplikoni produktin direkt në lëkurën e fëmijës ose në një tampon pambuku.
  • Nuk ka nevojë për shpëlarje.

Shiko edhe