Natures Plus Pro Creation Female * 60

Natures Plus Pro Creation Female * 60

Lekë 4,767.00
Title:  
Suplement ushqimor për femrat, të cilat po përpiqen të kenë fëmijë.

60 kapsula

Natures Plus Pro Creation Female është një suplement ushqimor me një gamë të gjerë vitaminash dhe mineralesh, të cilat ndihmojnë në funksionin normal ovarian dhe uterin, duke ndihmuar në një funksion riprodhues më të mirë.

  • Vitaminat C dhe E me veti antioksidante mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ.
  • Acidi Folik merr pjesë në ndarjen qelizore dhe ndihmon në përgatitjen e mjedisit uterin për implementimin e fetusit.
  • Seleniumi forcon imunitetin dhe stimulon sistemin riprodhues, duke ruajtur balancën hormonale.
  • Çaji jeshil ka veti antioksidante, dhe ndikon në mirëfunskionimin ovarian dhe uterin.
  • DHA mbështet formimin normal të fetusit.Këshillohet përdorimi i 2 kapsulave në ditë njëherësh, duke i shoqëruar me shumë ujë.

Shiko edhe