Neo Gravil Gil * 30

Neo Gravil Gil * 30

Lekë 2,600.00
Title:  
Suplement ushqimor për gratë gjatë shtatzënisë dhe gjidhënies.

30 kapsula

Neo Gravil Gil është një suplement ushqimor, i cili plotëson nevojat ushqyese tek gratë gjatë shtatzënisë dhe gjidhënies.

  • Vitamina C ka veti antioksiduese dhe forcon sistemin imunitar të nënës. Gjithashtu ajo ndihmon në përthithjen normale të hekurit.
  • Acidi Folik ndihmon në formimin normal të mjedisit uterin për të mirëpritur fetusin. Ai gjithashtu ndikon në formimin normal të fetusit.
  • Hekuri, Vitamina B6 dhe B12 ndihmojnë në mirëfunksionimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe furnizimin me oksigjen të organizmit.
  • Zinku, Magnezi, Vitamina D dhe K kontribuojnë në mirëqënien e sistemit kockor.
  • Vitamina K ndihmon në koagulimin normal të gjakut.

Këshillohet përdorimi i 1 kapsule në ditë gjatë vaktit kryesor duke e shoqëruar me ujë.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe