Neostrata Enlighten Illuminating Serum 30 ML

Lekë 6,830.00
Title:  
Serum zbardhues i njollave të errëta të lëkurës.

30 ml

NeoStrata Illuminating Serum është krijuar për të trajtuar hiperpigmentimin dhe njollat kafe në lëkurë, që janë shkaktuar nga mosha, luhatjet hormonale dhe ekspozimi ndaj rrezeve ultraviolet të diellit.
Përmban 12 ndriçues aktivë që shërbejnë për të ndihmuar në shpërbërjen dhe zvogëlimin e shfaqjes së pigmentimit ekzistues dhe formimin e njollave të reja.
NeoGlucosamina nxit ripërtëritjen natyrale të qelizave dhe zbeh njollat ekzistuese të lëkurës.
Kombinimin i NeoGlucosaminës, Niacinamideve, Ekstraktit të Jamballit, Vitaminës C dhe 7 Ekstrakteve të bimëve Alpine bën të mundur frenimin e tirozinazës dhe prodhimin e melaninës duke minimizuar hiperpigmentimin.
Aplikoni serumin dy herë në ditë, në lëkurë të pastruar më parë.
Mund të përdoret në të gjithë sipërfaqen e fytyrës dhe qafës.
Kufizoni ekspozimin në diell gjatë dhe pas përdorimit për të parandaluar shfaqjen e njollave të errëta.

Shiko edhe