Neostrata Enlighten Pigment Controller 50 ML

Lekë 8,200.00
Title:  
Krem për zbardhjen e njollave kafe në fytyrë dhe humbjes së shkëlqimit.

30 ml

Një formulë e avancuar me teknologji klinikisht të provuar për të kontrolluar pigmentimin dhe për të parandaluar formimin e njollave të reja të errëta.
Kombinimi sinergjik i përbërësve shumë aktivë (NeoGlucosamina, Retinoli (0.1%) , Vitamina C e stabilizuar dhe një antioksidant i fuqishëm nga Tumeriku) nxisin ripërtërritjen qelizore duke ndikuar në zbehjen e hiperpigmentimeve dhe njollave të lëkurës.

  • NeoGlukozamina: një amino sheqer jo-acidik eksfolion butësisht lëkurën duke përmirësuar tonusin e pabarabartë dhe duke zvogëluar rrudhat e imta, ekzistuese.
  • Retinoli: Një formë e vitaminës A, ndihmon në zbutjen e rrudhave dhe zvogëlon pamjen e pigmentit të pabarabartë.
  • Vitamina C: është një antioksidant që mbron lëkurën nga radikalet e lira të shkaktuara nga rrezet UV për të ndihmuar në ruajtjen e një pamje rinore.
Jo-yndyror. Ideal për lëkurat normale, të thata dhe të yndyrshme.

Aplikojeni produktin një herë në ditë, dy javët e para dhe dy herë në ditë në vazhdimësi.
Kufizoni ekspozimin në diell gjatë dhe pas përdorimit për të parandaluar shfaqjen e njollave të errëta.

Shiko edhe