Neostrata Enlighten Pigment Lightening Gel 40 Gr

Neostrata Enlighten Pigment Lightening Gel 40 Gr

Lekë 3,400.00
Title:  
Xhel zbardhues dhe ndriçues për lëkurën.

40 gr

Xhel zbardhues i fuqishëm për reduktimin e pigmentimeve në lëkurë.
Indikohet të përdoret në të gjitha llojet e hiperpigmentimeve të lëkurës si njollat kafe, njollat e moshës apo dhe hiperpigmentimet e tjera.
Ky formulim unik kombinon ndriçuesit aktivë si: Butil Resorkinoli, Acidi Kojik dhe Vitamina C për të ndihmuar në reduktimin e shfaqjes së pigmentimeve ekzistuese dhe për të parandaluar formimin e njollave të reja.
Kombinimi i AHA (Alfa Hidroksi Acideve) / PHA (Polihidroxi Acideve) ndihmon në eksfolimin e lëkurës dhe njollave, ndërkohë Ekstrakti i Likoricës rrit shkëlqimin e lëkurës.
Lëkura bëhet më e ndritshme, më e pastër dhe më e lëmuar.

I përshtatshëm për të gjitha tipologjitë e lëkurave.
Aplikojeni xhelin tek zona që dëshironi të trajtoni, dy herë në ditë.
Kufizoni ekspozimin në diell gjatë dhe pas përdorimit për të parandaluar shfaqjen e njollave të errëta.

Shiko edhe