Neostrata Enlighten Skin Brightener Spf 35

Lekë 7,200.00
Title:  
Hidratues, eleminues i njollave kafe dhe mbrojtës i lëkurës nga rrezet e diellit UVA/UVB me Spf 35.

40 gr

Kremi Skin Brightener Spf 35 është një hidratues për ditën me veprim të trefishtë.

  1. Mbron lëkurën nga rrezet UVA/UVB
  2. Zbeh pamjen e njollave të errëta, përmirëson teksturën e përgjithshme të lëkurës 
  3. Ka efekt të lartë hidratues.
NeoGlucosamina e patentuar bën eksfolimin e butë të lëkurës dhe nxit ciklin e ripërtëritjes qelizore, duke ndihmuar në zbehjen e njollave në lëkurë.
Zbardhuesit e lëkurës, Butil Resorkinoli dhe Sabiwhite, targetojnë enzimat e përfshira në prodhimin e pigmenteve për të parandaluar formimin e njollave të reja.
Antioksidantët e fuqishëm nga ekstraktet e farave të rrushit Chardonnay dhe Vitamina E bashkëveprojnë me mbrojtësit e diellit me spektër të gjerë për të ndihmuar në parandalimin e dëmtimeve nga faktorët mjedisor dhe oksidativ.

Jo-akneik, jo-komedogjenik. Pa-parfum and jo-yndyror.

Aplikojeni 15 minuta para ekspozimit në diell.
Përdorni një krem mbrojtës rezistent ndaj ujit në rast se do notoni ose djersisni.

Shiko edhe