Neostrata Restore Daytime Protection Cream SPF 23

Neostrata Restore Daytime Protection Cream SPF 23

Lekë 4,730.00
Title:  
Krem dite me efekt hidratues, anti-rrudhë dhe mbrojtës ndaj rrezeve UVA/UVB.

40 gram

Kremi i lehtë që siguron hidratim gjatë ditës ndërkohë që redukton shenjat e dukshme të moshës dhe ndihmon në mbrojtjen kundër dëmtimeve të mëtejshme të lëkurës.
Glukonolaktonet rikthejnë dhe forcojnë barrierën mbrojtëse të lëkurës, duke ndihmuar në qetësimin e lëkurës së irrituar dhe në reduktimin e skuqjes, ndërsa mbrojtja nga dielli e spektrit të gjerë mbron nga dëmtimet e fotoplakjes.
Antioksidantë të fuqishëm si Glukonolaktonet dhe Acid Laktobionik neutralizojnë radikalet e lira të dëmshme për lëkurën duke penguar elastazën dhe në këtë rast ndihmojnë në ripërtëritjen e lëkurës dhe në rritjen e elasticitetit.

Pa yndyrë, pa aromë, pa PABA. Jo-komedogjenik, jo-akneik.

Përfitimet:
•Redukton shenjat e dukshme të plakjes dhe ndihmon në mbrojtjen kundër dëmtimeve të mëtejshme të lëkurës. 
Formuluar për të:
• Mbrojtur ndaj rrezeve të demshme të diellit
• Hidratuar
• Exfoliuar butësisht lëkurën
• Forcuar barrierën e lëkurës
• Qetësuar lëkurat e irrituara
• Reduktuar skuqjen e lëkurës
• Stimuluar elasticitetin e lëkurës
• Antioksiduar
Përdoreni çdo mëngjes, ose 15 minuta para ekspozimit në diell.

Shiko edhe