Neostrata Resurface Face Cream Plus 40 GR

Lekë 4,700.00
Title:  
Krem me efekt të fuqishëm eksfoliues dhe hidratues për lëkurat normale dhe të thata.

40 gr

NeoStrata Face Cream Plus është një eksfoliues dhe hidratues i fuqishëm i cili:
-Trajton pamjen e shenjavë të fotoplakjes së lëkurës
-Redukton madhësinë e poreve
-Redukton rrudhat e imta dhe ekzistuese
-Përmirëson teksturën e lëkurës

Përmban agjentë të përparuar për përmirësimin e lëkurës dhe përforcues të kolagjenit që e lenë lëkurën të ndjehet jashtëzakonisht e butë 
dhe e hidratuar.
  • I përshtatshëm për lëkura normale dhe të thata.
  • Nuk rekomandohet të përdoret tek personat me lëkurë të ndjeshme.
Aplikojeni në fytyrë dhe qafë një herë në ditë 2 javët e para dhe dy herë në ditë për vazhdimësinë në varësi sesi tolerohet nga lëkura.

Kujdes: Ky produkt përmban Alfa Hidroksi Acide (AHA) që mund të rrisin ndjeshmërinë e lëkurës tuaj ndaj diellit.

Shiko edhe