Neostrata Resurface Foaming Glycolic Wash 125 ML

Lekë 4,850.00
Title:  
Shkumë larëse pa sapun, me Acid Glikolik dhe Acid Laktobionik.

100 ml

Pastrues i fuqishëm, me pH të ekuilibruar, në formën e shkumës larëse për përdoruesit me përvojë të Acidit Glikolik që preferojnë një pastrim të thellë pa acarim të lëkurës.
-Përdorimi i rregullt i larësit përmirëson teksturën e lëkurës dhe redukton shfaqjen e rrudhave të imëta dhe atyre ekzistuese.
-Pastruesi ka në përmbajtje AHA (Alfa Hidroksi Acide) të cilat sigurojnë hidratim, kondicionim të lëkurës dhe përfitime antioksiduese.
Përgatit lëkurën për çdo trajtim ose produkt profesional tjetër NeoStrata.

Përfitimet:
• Larës i fuqishëm, pH i ekuilibruar, pa sapun, pa aromë, jo irritues.
• 18% Acidi Glikolik zbut shfaqjen e linjave të imëta dhe rrudhave ekzistuese.
• Acidi laktobionik redukton rrudhat e imta dhe ekzistuese dhe zbut teksturën e lëkurës.

Rekomandohet për përdoruesit e Acidit Glikolik me përvojë, jo për lëkura të ndjeshme.
  • Pomponi një sasi të moderuar shkume në duar.
  • Aplikojeni në lëkurë të lagur.
  • Shpëlajeni me ujë të bollshëm.
  • Përdoreni dy herë në ditë.
Kujdes
Ky produkt përmban Alfa Hidroksi Acide (AHA) që mund të rrisin ndjeshmërinë e lëkurës tuaj ndaj diellit.

Shiko edhe