Neostrata Resurface Glycolic Renewal Smoothing Cream 40 GR

Lekë 4,500.00
Title:  
Krem hidratues me efekt eksfoliues.

40 gr

Neostrata Ultra Smoothing Cream është një krem me veti antioksiduese, hidratuese, eksfoliuese, i cili  përmban Acid Glikolik dhe Acid Citrik (Alfa Hidroksi Acide ose AHAs).
Kremi stimulon rigjenerimin qelizor dhe ndihmon lëkurën të ketë një teksturë të butë, duke reduktuar pigmentimin dhe pamjen e rrudhave të imëta dhe ekzistuese.
Kompleksi amfoterik në përmbajtje të kremit siguron përthithje të butë në lëkurë.
  • Ideal për përdoruesit për herë të parë me Alfa Hidroksi Acide.
  • I përshtatshëm për lëkura normale, të thata, të maturuara dhe të dëmtuara nga dielli.
  • Nuk rekomandohet të përdoret tek personat me lëkurë të ndjeshme.
  • Jo-yndyror, jo-komedogjenik, pa aromë.
Aplikojeni në fytyrë dhe qafë një herë në ditë 2 javët e para dhe dy herë në ditë për vazhdimësinë në varësi sesi tolerohet nga lëkura.

Kujdes: Ky produkt përmban Alfa Hidroksi Acide (AHA) që mund të rrisin ndjeshmërinë e lëkurës tuaj ndaj diellit.

Shiko edhe