Neostrata Resurface Glycolic Renewal Smoothing Lotion 200 ML

Lekë 4,200.00
Title:  
Locion hidratues për fytyrën dhe trupin me efekt zbutës dhe eksfoliues.

200 ml

Neostrata Ultra Smoothing Lotion është një antioksidant, hidratues, eksfoliues që përmban Acid Glikolik dhe Acid Citrik 
(Alfa Hidroksi Acide ose AHAs).
Ky locion i lehtë stimulon rigjenerimin qelizor dhe ndihmon lëkurën të ketë një teksturë të butë, duke reduktuar pamjen e rrudhave të imëta dhe ekzistuese.

Përfitimet: 
8% Acid Glikolik redukton pamjen e rrudhave të imëta dhe ekzistuese.
2% Acid Citrik siguron përfitime antioksiduese dhe minimizon efektet e dëmshme që mund të shfaqen nga dielli dhe papastërtitë.
• Ndihmon në përmirësimin e pamjes dhe teksturës së lëkurës.
• Stimulon rigjenerimin e qelizave.
• Pa aromë.

-I përshtatshëm për lëkura normale / mikse / të yndyshme dhe ideal për përdoruesit për herë të parë me Alfa Hidroksi Acide.
-Nuk rekomandohet për personat që kanë lëkurë të ndjeshme.
Aplikojeni në fytyrë, duar dhe/ose trup, një herë në ditë 2 javët e para dhe dy herë në ditë për vazhdimësinë në varësi sesi tolerohet nga lëkura.
Masazhojeni derisa të përthithet plotësisht.

Kujdes: Ky produkt përmban Alfa Hidroksi Acide (AHA) që mund të rrisin ndjeshmërinë e lëkurës tuaj ndaj diellit.

Shiko edhe