Neutrogena Hand Cream * 75ML

Neutrogena Hand Cream * 75ML

Lekë 520.00
Title:  
Krem hidratues për duart të thata.

75 ml

  • Hidratim i thellë i duarve të thata dhe të dehidratuara.
  • Një sasi e vogel me Glicerine lehtëson menjëhere dhe mbron duart jashtezakonisht të thata ose të dëmtuara. 
  • Duart ndihen me të buta dhe të lëmuara.

Aplikoheni 2 herë në ditë.

Shiko edhe