Noreva Kerapil Dermo-Regulating Care * 75 ML

Noreva Kerapil Dermo-Regulating Care * 75 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Krem trajtues i keratosis pilaris.

75 ml

Noreva Kerapil Dermo-Regulating Care parandalon bllokimin e qimeve nën lëkurë, në sajë të Laktatit të Amoniumit (14%), duke lënë një lëkurë të butë dhe hidratuar.

Gjithashtu siguron një hidratim dhe njëtrajtësim të lëkurës.

I përshtatshëm për këmbët, zonën intime dhe mjekrën.

Aplikojeni produktin në mëngjes dhe mbrëmje në zonën përkatëse.
Mos e përdorni për fëmijët nën 3 vjeç.

Shiko edhe