Noreva Sebodiane DS Shampo 150 ML

Noreva Sebodiane DS Shampo 150 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Shampo kundër zbokthit të yndyrshëm.

150 ml

Noreva Sebodiane DS Grey Dandruff Care Shampoo është një kujdes i veçantë trajtues për t’u përdorur në rast të gjendjeve skuamoze, për të trajtuar raste të rënda zbokthi.

Ai vepron në mënyrë efikase në faktorët përgjegjës të zbokthit të yndyrshëm, të kombinuar me kruajtje.

Ditë pas dite flokët rikuperojnë zhdërvjelltësinë, shkëlqimin dhe butësinë.

  • Pa paraben

Përdoreni 2 herë në javë gjatë 6 javëve, me pas 1 herë në javë. Shpëlajeni me ujë të bollshëm.


Shiko edhe