Now Almond Oil 100% Pure * 118 ML

Now Almond Oil 100% Pure * 118 ML

Lekë 980.00
Title:  
Vaj 100% i pastër bajamesh.

118 ml

Now Almond Oil 100% Pure është një vaj natyral që është i përsosur për të ushqyer dhe rigjallëruar çdo lloj lëkure. 

Vaji i Bajames përthithet lehtësisht dhe nuk do të bllokojë poret, duke rezultuar në një lëkurë të pastër, të butë dhe me pamje të shëndetshme. Ky vaj natyral ushqyes për lëkurën është ideal për të gjithë trupin. 

Vaji i bajames është një vaj natyral që rrjedh nga bajamet e shtypura. Vajrat me prejardhje vegjetale datojnë që në kohët biblike, kur ato përziheshin me barishte aromatike për të krijuar pomada tradicionale.

Hidhni disa pika vaj bajamesh në pëllëmbët e duarve dhe masazhoni trupin.

Për fytyrën, pas larjes së saj, aplikoni 3-5 pika Vaj bajamesh duke e masazhuar butësisht. Kujdes zonën rreth syve,

Shiko edhe