Now Argan Oil 100% Pure * 59 ML

Now Argan Oil 100% Pure * 59 ML

Lekë 2,900.00
Title:  
Vaj argani shumë funksional.

59 ml

Now Argan Oil 100% Pure, një vaj që vjen nga Maroku është i dobishëm për të gjitha llojet e lëkurës për shkak të përmbajtjes së pasur të acideve yndyrore. 

Vaji organik i Arganit është një produkt shumëfunksional. 

  • I jep shkëlqim flokëve tuaj dhe siguron lagështi për lëkurën, flokët, lëkurën e kokës dhe kutikulat e thonjve. 
  • Ndihmon gjithashtu për të qetësuar, ushqyer dhe mbrojtur lëkurën nga elementët agresivë. 
  • Për shkak se përthithet lehtësisht, Vaji organik i Arganit ndihmon gjithashtu në ruajtjen e një ekuilibri të shëndetshëm pH të lëkurës.

Për lëkurën e thatë, aplikoni një sasi të mjaftueshme aty ku nevojitet më shumë. 

Për flokët, fërkoni disa pika midis duarve dhe kaloni nëpër flokë për të shtuar shkëlqimin dhe për të zvogëluar elektrizimin e tyre.

Shiko edhe