Now Lavender Oil 100% Pure * 30 ML

Now Lavender Oil 100% Pure * 30 ML

Lekë 2,400.00
Title:  

Now Lavender Oil 100% Pure është vaj Lavandër 100% i pastër, i përftuar nga distilimi me avull i luleve të cilësisë më të lartë.

  • Vaji nxit relaksimin dhe besohet se trajton ankthin, infeksionet mykotike, alergjitë, depresionin, pagjumësinë, ekzemën, të përzierat dhe dhimbjet menstruale.
  • Me vetitë antiinflamatore, antifungale, antimikrobike dhe detoksifikuese, ndihmon në reduktimin e skuqjes, shërimin e shpejtë të plagëve të vogla si edhe qetëson dhe zbut lëkurën.

  • Për lehtësimin e dhimbjes së kokës: 3 pika vaj Lavandër, 3 pika vaj Mente, 3 pika vaj Kamomil.
  • Për përdorim në aromaterapi. 
  • Për të gjitha përdorimet e tjera, holloni me kujdes me një vaj bartës si vaj jojoba, fara rrushi, ulliri ose bajame përpara përdorimit. 
  • Ju lutemi konsultohuni me një libër rreth vajrave esencialë ose një burim tjetër referimi profesional për raportet e sugjeruara të hollimit.

Shiko edhe