Noxzema Deodorant Invisible Her

Lekë 400.00
Forma:  
Deodorant anti-perspirant për femra.

-

Noxzema Invisible Her me sistemin e integruar të mbrojtjes Clear Protect Technology siguron mbrojtje efektive 48-orëshe kundër djersës dhe erës.

Gjithashtu kontrollon prodhimin e djersës, kujdeset dhe ushqen lëkurë si edhe siguron një ndjesi të qëndrueshme freskie, aromë të shkëlqyer femërore.

Noxzema është e testuar dermatologjikisht, miqësore me lëkurën dhe nuk përmban alkool.

Noxzema ka një përbërje kundër shenjave të bardha.

-

Shiko edhe