NOXZEMA Men Deodorant Pilot Roll On * 50 ML

NOXZEMA Men Deodorant Pilot Roll On * 50 ML

Lekë 400.00
Title:  
Deodorant antidjersë roll on.

50 ml

Deodorant antidjersë roll on.
Noxzema kontrollohet dermatologjikisht dhe nuk përmban alkool. Ofron mbrojtje ideale 48-orëshe kundër djersës dhe erës, ndërkohë që është miqësor ndaj lëkurës.

  • Përbërja speciale e Noxzema Pilot me rregullues të djersës dhe aromë diskrete mashkullore ndihmon në kontrollin e erës dhe djersës së tepërt.
  • Pra, sa më shumë të keni nevojë për të, aq më shumë ju mbron, duke ju dhënë freski dhe besim të qëndrueshëm.
  • Noxzema ka një përbërje kundër shenjave të bardha.
  • Aplikoni një shtresë të hollë në sqetull.
  • Mos e përdorni në lëkurë të irrituar ose të sëmurë.
  • Nëse shfaqet acarim, ndërpriteni përdorimin.

Shiko edhe