NUK Nipple Shields

Lekë 900.00
Masa:  
Kupeta silikoni gjiri.

2 copë

NUK Nipple Shields janë kupeta silikoni për gjirin, një ndihmë për nënat gjatë gjidhënies.

  • Përshtaten në mënyrë perfekte, duke ndihmuar fëmijën të ushqehet me lehtësi.
  • Ato janë gjithashtu një ndihmë e madhe për nënat gjatë ushqyerjes me gji, pasi silikoni i hollë dhe pa erë mbron gjirin pa ndikuar tek fëmija.

-

Shiko edhe