Nuvita Electric Breast Pump

Nuvita Electric Breast Pump

Lekë 10,990.00
Title:  
Pompë giri elektrike.

-

Është e lehtë për t'u përdorur, e butë në gji dhe e VETMJA me veçorinë inovative të drenazhimit Anti-Stasis që ndihmon në parandalimin e rreziqeve të zmadhimit të gjirit dhe mastit.

  • Ultra e rehatshme, imiton thithjen natyrale të foshnjës së sapolindur.
  • Funksioni i drenazhimit anti-stazë për të parandaluar zmadhimin e gjoksit.
  • Shishja nuvita anti-kolik e ushqyer e miratuar nga AIO - Shoqata Dentare Italiane.
  • Furnizim me energji të dyfishtë me përshtatës energjie ose bateri.

Shiko edhe