Nuxe Huile Prodigieuse

Nuxe Huile Prodigieuse

Lekë 4,000.00
Formëdoza:  
Vaji i thatë multifuksional, që ndihmon në hidratimin e trupit, flokëve dhe fytyrës.

50 ml

Vaji përbëhet nga 98% përbërës me origjinë natyrale, shumë-funksionale dhe me një aromë të parezistueshme.

 Huile Prodigeuse është një vaji me veti ushqyse, riparuese dhe mbron lëkurën, falë përbërjes unike me 6 vajra vegjetale të çmuara:

Formula:

Përbërësit kryesorë aktivë natyralë me shtatë vajra të çmuar 100% botanik:

  • Vaj Tsubaki hidratues,
  • Vaj riparues Argani,
  • Vaj ushqyes Makadamia,
  • Vaj zbutës Borage,
  • Vaj hidratues Kamelia,
  • Vaj mbrojtës Lajthie,
  • Vaj zbutës i Bajames së ëmbël.
Pa silikon, pa konservues, pa vajra minerale.


 • Aplikohet në fytyrë me masazhe të lehta duke u nisur nga qendra drejt konturit të fytyrës. Mund të kombinohet me kremin tuaj të përditshëm duke i shtuar këtij të fundit disa pika vaji.
 • Aplikohet ne trup duke e masazhuar me lëvizje rrethore. Këshillohet të aplikohet mbi shpatulla, dekolte, këmb.
 • Aplikohet mbi majat e flokëve për t’i ushqyer ato, sidomos flokët e thatë.

Shiko edhe