Olivos Activated Charcoal Olive Oil Soap * 125 G

Lekë 580.00
Title:  
Sapun me karbon të aktivizuar, për largimin e papastërtive dhe toksinave nga lëkura.

125 g

Olivos Activated Charcoal Olive Oil Soap përmban Karbon të Aktivizuar dhe Vaj Ulliri. 

Që të aktivizohet, karboni kalon në një proces avullimi me temperaturë shumë të lartë. Ky proces rrit aftësinë e karbonit për t’u përthithur dhe filtruar. Pikërisht për këtë arsye, karboni i aktivizuar është zgjedhja e duhur për përdorim mjekësor dhe kozmetik.

Përdoret për të gjitha tipet e lëkurës, sepse kryen disa funksione: 

  • Heq yndyrën e tepërt nga fytyrat e yndyrshme si dhe redukton madhësinë e poreve.
  • Prania e Vajin të Ullirit 100% hidraton dhe ushqen lëkurën e thatë. 
  • Trajton me sukses alergjitë e lëkurës, skuqjen e fytyrës dhe largon njollat e lëkurës.
  • Trajton më së miri alergjitë e lëkurës dhe skuqjet e saj. Prandaj është i përshtatshëm për lëkurat e ndjeshme.

Këshillohet përdorimi në mëngjes dhe në darkë, për pastrimin e fytyrës duke e masazhuar lehtësisht.

Shiko edhe