Olivos Hammam Liquid Soap * 450 ML

Lekë 900.00
Title:  
Sapun i lëngshëm me veti shumë të mira ushqyese të lëkurës.

450 ml

Olivos Hammam Liquid Soap ka kënaqësinë t’ju ofrojë sapunin e lëngshëm të pastër dhe të freskët “Olive Oil Hammam Butter”. 

  • Falë përzierjes së pasur, ndihmon në gjallërimin e lëkurës dhe me vetitë e tij hidratuese, zgjat aromën e hamameve turke.
  • Me vetitë e jashtëzakonshme ushqyese të Vajit të Ullirit, sapuni i lëngshëm “Hammam” ofron hidratim dhe butësi të jashtëzakonshme në lëkurë. Eliminon shfaqjen e njollave në duar. 

Do ta ndjeni butësinë e lëkurës që në larjen e parë.  Vetitë relaksuese të vajit të ullirit shërbejnë edhe si pastrues perfektë të lëkurës, pa e irrituar atë që në përdorimin e parë.

Këshillohet për përdorim të përditshëm.

I përshtatshëm për duar me lëkurë sensitive.

Shiko edhe