Olivos Men Care Soap * 100 G

Olivos Men Care Soap * 100 G

Lekë 450.00
Title:  
Sapun për pastrimin delikat të lëkurës tek meshkujt.

100 g

Olivos Men Care Soap pastron në thellësi lëkurën dhe e detoksifikon atë duke larguar papastërtitë nga thellësia e poreve. 

  • Esenca e Drurit Oriental ndihmon në hidratimin e trupit, fytyrës dhe shkriftësinë e flokëve me një aromë të thellë dhe të freskët mashkullore. 
  • Duke shërbyer gjithashtu si sapun roje, falë shkumës dhe aftësive dezinfektuese, ju ofron një rutinë rrojtjeje më të thjeshtë dhe freskuese.

Ndërthurja e Vajit të Ullirit 100% Ekstra të Virgjër dhe Esencës së hollë Orientale të Drurit është harmonizuar më së miri nga Olivos në këtë produkt enkas për meshkujt.

Një pikë referimi që duhet të ndjekë çdo zotëri për kujdesin ndaj lëkurës! 

Këshillohet përdorimi për pastrimin e fytyrës, trupit dhe flokëve.

Rekomandohet të përdoret edhe si shkumë rroje.

Shiko edhe