Olivos Ottoman Bath Series * 2 * 100 G

Olivos Ottoman Bath Series * 2 * 100 G

Lekë 780.00
Title:  
Sapun me veti zbutëse dhe trajtuese të celulitit.

100 g

Olivos Ottoman Bath Series * 2 është bërë me recetën sekrete dhe historike të epokës osmane, e cila karakterizohet nga aroma klasike dhe e mprehtë e hamamit turk. 

  • Zbut lëkurën dhe trajton celulitin. 
  • Është mjaft efikas në trajtimin e ekzemave dhe infeksioneve fungale (mykut). 
  • U jep volum dhe shkëlqim flokëve. Esenca e hamameve turke do t’ju bëjë që ta harroni botën e jashtme, duke i dhënë mundësi gjallërimi trupit, mendjes dhe shpirtit.
  • Gjethet e Ullirit që ndodhen në përmbajtje të sapunit “Olivos Ottoman Bath Clove” e pastrojnë lëkurën në thellësi, duke i dhënë një efekt të veçantë dhe natyral eksfoljimi.

Këshillohet për përdorim të përditshëm në trup dhe flokë.

Shiko edhe