Organic Shop Avocado & Honey Shampoo * 280 ML

Organic Shop Avocado & Honey Shampoo * 280 ML

Lekë 550.00
Title:  
Shampo riparuese për flokë të dëmtuar.

280 ml

Organic Shop Avocado & Honey Shampoo trajton flokët tuaj duke i dhënë një hidratim dhe butësi të jashtëzakonshme.

  • Mjalti organik është ari i lëngshëm, i mbushur me vitamina për t'i kthyer shkëlqimin flokëve të pajetë, si dhe për të mbajtur nën kontroll mirëqënien e tyre. 
  • Avokado organike është jashtëzakonisht e pasur për të rinovuar dhe hidratuar flokët e thatë, duke nxitur rritjen e fortë dhe të shëndetshme të flokëve.

Aplikoni shampon në flokët e njomë, masazhoni në lëkurë dhe shpëlajeni tërësisht me ujë të ngrohtë të pastër.

Përsëriteni nëse është e nevojshme.


Shiko edhe