Organic Shop Coconut & Shea Butter Hair Mask * 250 ML

Organic Shop Coconut & Shea Butter Hair Mask * 250 ML

Lekë 450.00
Title:  
Maskë hidratante për flokët.

250 ml

Organic Shop Coconut & Shea Butter Hair Mask i jep flokëve tuaj hidratimin e nevojshëm.

Kokosi organik i jep flokëve shkëlqimin e munguar.

Shea organike ofron një hidratim më intensiv, riparim të majava dyshe, duke i lënë flokët të zbutur dhe të gjallëruar.

Aplikojeni në flokë të njomë, pas larjes me shampo.

Lëreni 10 minuta.

Shpëlajini me ujë të ngrohtë.


Shiko edhe