Organic Shop Mint & Wormwood Foot Cream Gel *75 ML

Organic Shop Mint & Wormwood Foot Cream Gel *75 ML

Lekë 380.00
Title:  
Krem- xhel hidratues për këmbët.

75 ml

  • Ky krem-xhel natyral është plot me Nenexhik organik, Jatamansi organik dhe Vajra të Pelinës
  • Kështu, freskon mrekullisht, hidraton dhe zbut lëkurën tonë të këmbëve, duke hequr lodhjen.

Aplikoni një sasi të vogël të krem-xhelit në lëkurën e pastër dhe të thatë të këmbëve.

Shiko edhe