Organic Shop Pear Rose Body Polish * 250 ML

Organic Shop Pear Rose Body Polish * 250 ML

Lekë 500.00
Title:  
Skrab delikat për trupin.

250 ml

Organic Shop Pear Rose Body Polish është një skrab delikat trupi, i përbërë nga Trëndafili Rozë dhe Kripa e Detit.

  • Trëndafili Rozë i jep shkëlqim lëkurës, forcon elasticitetin si edhe e ushqen me nutrientët e nevojshëm.
  • Sheqeri nga Kallam Sheqeri pastron dhe eksfoljon me efikasitet lëkurën, duke lënë një ndjesi butësie.

E rigjallëron lëkurën, duke lënë një ndjesi freskie dhe butësie.

Pa paraben. Pa silikon.


Masazhoni lehtë një sasi të mjaftueshme skrabi në lëkurë të njomë dhe më pas shpëlajeni me ujë.

Aplikojeni 2 deri në 3 herë në javë për rezultate më të mira.


Shiko edhe