Organic Shop Raspberry & Acai Shampoo * 280 ML

Organic Shop Raspberry & Acai Shampoo * 280 ML

Lekë 600.00
Title:  
Shampo voluminizuese për flokë të hollë.

280 ml

Organic Shop Raspberry & Acai Shampoo i jep flokëve tuaj volumin dhe freskinë e duhur në sajë të përmbajtjes së Mjedrës.

  • Me përmbajtjen e lartë të Vitaminës C, do t'i lërë flokët tuaj më me shkëlqim dhe më të menaxhueshëm. 
  • Acai Organik do të ndihmojë në forcimin e flokëve në bashkëpunim me Vitaminën A.

Aplikojeni shampon në flokë të njomë dhe masazhojeni butësisht.

Shpëlajeni me ujë të ngrohtë.

Rekomandohet përdorim i përditshëm.

Shiko edhe