Otostick® 6 Units

Otostick® 6 Units

Lekë 2,000.00
Title:  

Otostick është një pajisje restaurimi estetik i jashtëm për veshët e dalë nga silikoni dhe ngjitës; ngjitet në vesh dhe në pjesën ngjitur të kokës, duke siguruar një efekt estetik të menjëhershëm dhe një pamje më natyrale.

-

Otostick është një pajisje restaurimi estetik i jashtëm për veshët e dalë nga silikoni dhe ngjitës; ngjitet në vesh dhe në pjesën ngjitur të kokës, duke siguruar një efekt estetik të menjëhershëm dhe një pamje më natyrale.

 • Otostick është një produkt i krijuar nga një nevojë; për të përmirësuar në mënyrë të thjeshtë ndarjen e veshëve, të njohur në popull si "veshët e dalë".
 • Është i lehtë për t'u përdorur, i matur, pasi është bërë nga silikoni transparent dhe i rehatshëm.
 • Nuk do të ndjeni se i keni veshur.
 • Për sa kohë që, në momentin e vendosjes, zona është pa ujë, lagështi dhe djersë, Otostick do t'i rezistojë ujit, djersës dhe nxehtësisë.
 • Otostick siguron që kohëzgjatja e pajisjes dhe pozicioni i veshit të jenë optimale, prandaj është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e treguara në fletëpalosje.
 • Një nga hapat kyç në vendosjen e Otostick, është pastrimi i zonës me një produkt astringent, duke hequr mbetjet yndyrore të shkaktuara nga djersa dhe lagështia.
 • Është e përshtatshme që të sigurohet për të paktën 4 orë pas vendosjes së Otostick për ta lagur atë ose për të luajtur sporte që do të shkaktojnë djersitje të lëkurës.
 • Nuk duhet të ketë ndotje poshtë pajisjes.
 • Paketa përmban 8 njësi.
 • Përdorimi i rekomanduar nga mosha 3 vjeç.
 • Çdo pajisje ka një kohëzgjatje të vlerësuar nga 3 deri në 7 ditë.

Shiko edhe