Palmers Cocoa Body Scrub * 200 GR

Palmers Cocoa Body Scrub * 200 GR

Lekë 1,235.00
Title:  
Krem me teksture kokrrizore që ndihmon në eksfolimin e lëkures.

200 gr

Skrabi i Kakaos përmban: Gjalpë Kakao, Gjalpë Shea, Vitaminë E dhe kokrra Kakao të grimcuara të cilat hidratojnë, rafinojnë dhe eksfoliojnë lëkurën.

  • Eksfolimi dhe pastrimi i  lëkurës ndodh nëpërmjet kokrrave të kakaos.
  • Gjalpi i Kakaos, Gjalpi Shea dhe Vitamina E hidratojnë lëkurën duke e lënë të butë dhe më të lëmuar.

Aplikojeni në lëkurën e trupit me levizje rrethore dhe me pas mund ta shpëlani normalisht.

Shiko edhe