Palmers Cocoa Butter Dry Skin Fragrance Free * 400 ML

Palmers Cocoa Butter Dry Skin Fragrance Free * 400 ML

Lekë 1,217.00
Title:  
Locion hidratues për trupin për lekura të thata dhe të dehidratuara.

400 ml

Locion i pasur, i Gjalpit të Kakaos siguron hidratim të thellë për të gjithë lekurën. 

Kjo formulë kadifeje e butë absorbohet shpejt, duke krijuar një barrierë mbrojtëse që bllokon lagështinë. 

Nga lëkura normale në atë të thatë deri tek ajo e prirur ndaj ekzemës, ky locion i pasur me nutrient, hipoallergjik, në mënyrë efektive shërohet dhe zbutet, duke e lënë lëkurën të lëmuar, elastike dhe të bukur. 

Ideale për lëkurë të ndjeshme!

Për një pamje të butë dhe rinore aplikoni çdo ditë, aq shpesh sa të doni, në të gjithë trupin.

Shiko edhe