Palmers Coconut Oil Formula Body Lotion * 400ML

Lekë 1,220.00
Title:  
Hidratues për lëkurën me bazë acidesh yndyrore dhe proteina, të cilat i ofrojne lëkurës një hidratim të thellë.

400 ml

Locioni i Palmers përmbajnë Vaj Kokosi  dhe Vaj Tahiti Monoï, të pasur me ekstrakte të petale të Lules Tiaré. 

Këta përbërës të papërpunuar, natyralë japin hidratim të pasur të lëkurën.

 Locioni i trupit përmban nivele të larta të acideve yndyrore dhe proteinave natyrore që janë thelbësore për ta mbajtur lëkurën te shkëlqyer dhe të shëndetshme.

Të aplikohet 2 herë në ditë në gjithë trupin.

Shiko edhe