Palmers Olive Butter Formula

Lekë 950.00
Sasia:  
Locion hidratues dhe ushqyes për lëkurën e trupit.

200 ml, 400 ml

I pasur me vitamina dhe minerale që veprojnë si antioksidantë, Vaji i Ullirit është një mbrojtës dhe hidratues i çmuar i lëkurës. 

Filmi i lipideve për vajin e ullirit është pothuajse identik me filmin lipidik të lëkurës duke e bërë atë të absorbohet shumë lehtë, pa acarim. 

Vaji i Ullirit Extra Virgin është vaji më i pastër i ullirit që plotëson standardet më të rrepta të cilësisë organike që nga shtypja e parë e ftohtë e frutave. 

Ndërsa ky locion krem depërton, lëkura menjëherë ndihet e zbutur dhe e zbutur.

Aplikojeni 2 herë në ditë në të gjithë trupin.

Shiko edhe