Palmers Shea Formula Body Lotion * 400 ML

Palmers Shea Formula Body Lotion * 400 ML

Lekë 1,560.00
Title:  
Locion hidratues për trupin për lëkura të thata dhe të dehidratuara.

400 ml

Gjalpii papërpunuar, natyral Shea, me burim në Afrikë. 

Ky përbërës i pasur, super ushqyes është blloku ndërtues për një lëkurë më të butë dhe rrezatuese. 

Locion Trupi i Palmës Shea Formula kombinon Gjalpë Shea, Marula, Bollgur, Vaj të Rrushit dhe Vitaminë E për të qetësuar acarimin dhe i jep lëkurës një shkëlqim rrezatues.

Përmban një nivel të lartë të zbutësve të pasaponifikueshëm, të pasur me antioksidantë që ndihmojnë në kthimin e dehidratimit të lëkurës.

Të aplikohet 2 herë në ditë në gjithë trupin.

Shiko edhe