Palmers Tummy Butter For Stretch Marks * 125 G

Lekë 1,450.00
Title:  
Gjalp trajtues i strijave dhe shenjave gjatë shtatzënies.

125 g

Palmers Tummy Butter For Stretch Marks ndihmon në përmirësimin e elasticitetit të lëkurës dhe reduktimin e shenjave.

Përmban përbërës të pastër si:

  • Gjalp Kakao;
  • Gjalp Shea,
  • Vajra natyralë,
  • Kolagjen,
  • Elastinë,
  • Luteinë, të cilët ruajnë hidratimin dhe tonicitetin e lëkurës për 48 orë.
Rekomandohet për reduktimin e shenjave she trijave pas lindjes edhe pas luhatjeve në peshë. 

E përshtatshme për lëkurë sensitive. 

Hipoalergjik. Aprovuar dermatologjikisht.

Strijat dhe shenjat ndikohen nga shumë faktorë si regjimi ushiqmor, tipi i lëkurës dhe gjenetika. Rezultatet ndryshojnë nga individi në individ.


Udhëzimet e përdorimit:

  • Duke përdorur majat e gishtave, merrni një sasi balsami dhe aplikojeni në bark duke masazhuar në një lëvizje të butë dhe rrethore.
  • Mos i zhytni gishtat ose thonjtë në balsam.

Shiko edhe