Pharmamentis Salviette Detergenti * 10

Pharmamentis Salviette Detergenti * 10

Lekë 80.00
Title:  
Pecetat me veprim dezinfektues pa shpëlarje përfaqësojnë një zgjidhje praktike dhe komode për pastrimin e duarve dhe hidratimin e tyre falë pranisë së Aloe Verës, Provitaminës B5 dhe Glicerinës.

10 cop

Pharmamentis Salviette Detergenti përfaqësojnë një zgjidhje praktike dhe komode për pastrimin e duarve dhe hidratimin e tyre falë pranisë së Aloe Verës, Provitaminës B5 dhe Glicerinës.
Me aromë delikate, ato janë në gjendje të eliminojnë aromat e këqija dhe t'i japin lëkurës një ndjesi të këndshme freskie.

  • Pa shpëlarje.
  • Formulë me 70% alkool.
  • Mund të përdoret në çdo kohë të ditës.
  • Pa parabene.

Hapeni qesen, merrni pecetën dhe fërkojeni me kujdes, duke i kushtuar vëmendje të veçantë pëllëmbëve dhe majave të gishtave.

Shiko edhe