Phyto Cedrat Shampooing Purifiant Sebo Regulateur * 250 ML

Phyto Cedrat Shampooing Purifiant Sebo Regulateur * 250 ML

Lekë 1,750.00
Title:  
Shampo purifikuese për flokë të yndyrshëm.

250ml

Phyto Cedrat Shampooing Purifiant Sebo Regulateur shfrytëzon fuqitë natyrore të Vajit të Limonit, Lëvores së Pishës, Barbarozës, Rozmarinës dhe Sherebelës për të rregulluar sekretimin e sebumit të lëkurës së kokës.

Rekomandohet për ata që janë të prirur ndaj një skalpi të yndyrshëm, ai ngadalëson migrimin e sebumit. Kjo shampo ofron pastrim të thellë. Flokët mbeten të butë dhe me shkëlqim.

• Ofron pastrim të thellë.
• Rregullon sekretimin e sebumit të lëkurës së kokës.
• Ngadalësoni migrimin e sebumit në flokë për të larguar frekuencën e shampos.
• I lë flokët më të pastër, më të freskët dhe më të plotë.

Këshilla për përdorim

  • KUR?
1deri në 2 herë në javë për të pastruar dhe kontrolluar prodhimin e vajit.
  • SI?
Aplikojeni në skalpin e lagur, masazhojeni butësisht dhe më pas shpëlajeni.
Përsëriteni aplikimin e dytë, lëreni për 2 minuta, më pas shpëlajeni tërësisht.

Shiko edhe