Phyto garda aloe vera pg cream *125ml

Phyto Garda Aloe Vera PG Cream * 125 ML

Lekë 900.00
Title:  
Xhel delikat me përmbajtje të lartë të lëngut të gjetheve (97%) Aloe Vera 100% organike.

I përshtatshëm për lëkura të ndjeshme.
Jep lehtësim, duke e lënë lëkurën të butë dhe duke garantuar hidratim dhe freski.

Cilësi e veçantë lejon thithjen e shpejtë dhe zbatimin e lehtë në të gjithë trupin.

Përdorimi i jashtëm.
Mos e gelltisni.
Mos e përdorni në rast të mbindjeshmërisë së lëkurës ose intolerancës ndaj përbërësve që përmban.
Shmangni kontaktin me sytë.
 

Shiko edhe