Phyto novatrix shampoo *200ml

Phyto Novathrix Shampoo * 200 ML

Lekë 2,170.00
Title:  
Shampo parandaluese dhe trajtuese e rënies së flokut.

200 ML

Phytonovathrix shampoo përgatit skalpin për një veprim kundër rënies së flokut. Përbërësit aktivë të produktit si guarana dhe ekstrakte të algave të kuqe
veprojnë në skalp duke forcuar fibrat e flokut dhe e mbrojnë atë nga dobësimi apo rënia.  
Aplikoni shampon në flokë të lagur, masazhojeni dhe më pas shplajeni.

Shiko edhe