Phyto phytodensia fluid plumping mask *175 ml

Phyto Phytodensia Fluid Plumping Mask * 175 ML

Lekë 5,640.00
Title:  
Maskë ushyqese dhe forcuese për flokët.

175 ML

Phyto Phytodensia Plumping Fluid Mask është një maskë e formuluar
posaçërisht për kujdesin e flokëve të dëmtuar dhe pa jetë.
Ky produkt  është formuluar në bazë të ekstraktit të rrushit që ndihmon 
në ristrukturimin efektiv të skalpit dhe flokut, në mënyrë që të krijohet 
një mjedis që promovon rritjen e shëndetshme të flokëve. 
Tekstura fluide përhapet menjëherë në flokë. 

Floku merr jetë dhe më shumë volum.

Pasi të keni larë flokun me shampo përdoreni maskën në gjatësinë e flokut.
Lëreni për 3_5 minuta që të veprojë.
Shplajeni me ujë të bollshëm.

Shiko edhe