Phyto Phytodensia Plumping Shampoo * 200 ML

Phyto Phytodensia Plumping Shampoo * 200 ML

Lekë 2,150.00
Title:  
Shampo densifikuese e flokëve të hollë.

200 ml

Phyto Phytodensia Plumping Shampo është një  shampo densifikuese për flokë të hollë si pasojë e moshës ose shkaqeve të tjera. 

  • Një përzierje e Vernonia dhe Polifenoleve të Rrushit për të forcuar lëkurën e kokës dhe për të rigjallëruar bukurinë e flokëve. Acidi Hialuronik depërton në zemër të fibrës së flokëve dhe Kolagjeni i Akacies mbulon kutikulën e flokëve - të dyja punojnë për të pasuruar formulën për t'i dhënë trup dhe substancë flokëve.

Kjo shampo e lehtë pastron butësisht dhe i lë flokët të ndjehen më të butë, më të bukur dhe plot volum.

  1. Flokët duken më të bukur dhe zbulojnë një vëllim të ri, plot butësi dhe butësi.
  2. Veprim rigjallërues dhe forcues në flokë.
  3. I lë flokët të lehta, të buta dhe epshore.
  4. Mbron dhe rigjallëron.

Përdorimi:

KUR?
3 herë në javë.

SI?

  • Në një skalp të pastër dhe të lagur, aplikoni trajtimin duke përdorur grykën e derdhjes, në kurorën e kokës, rresht pas rreshti.
  • Masazhoni skalpin që të shpërndahet në mënyrë të barabartë dhe më pas ngrini rrënjët me majat e gishtave për të shtuar trupin dhe vëllimin.
  • Mos e shpëlani. Thajini dhe stiloni flokët si zakonisht.

Shiko edhe